Metanol - En Speedwaypodd

Det ovissa slutet

August 4, 2016

Idag är vi tillbaka till det normala efter några veckor med gäster och tävlingar. Självklart snackar vi lite lag-vm även om det börjar kännas som gamla nyheter. Största delen av programmet ägnas dock åt, vad vi kallar smällkaramellen, elitserien. Bara en sån sak, elitserien är programmets stora smällkaramell, hur ofta händer det?

Men det har körts en omgång till, det är två kvar och slutet av årets serie lutar åt att den blir så oviss och jämn som vi bara kunnat drömma om! Vi går igenom matcherna som är kvar för de inblandade lagen och sätter sluttabellen! Och vi kan lova er, blir det de mest förväntade resultaten i de återstående matcherna kommer det vara brutalt tight och förarpoäng (!!) kommer avgöra vilket de sista slutspelslaget blir!

Dessutom hann vi gå igenom en del olika situationer och regeltolkningar som skett i veckan och det blir väldigt intressant! Vi hade så mycket att snacka om att vi helt missade att nämna att Metanolpodd 2.0 nått sin första milstolpe - 10 avsnitt! Ja, vi törs faktiskt utlova ett oerhört intressant avsnitt, ni vill inte missa det!

Tills nästa gång vi hörs, och kanske ses, ha det fint! / Anders och Simon

Podbean App

Play this podcast on Podbean App