Metanol - En Speedwaypodd

Avsnitt 55 - Slutspelet är igång!

September 1, 2017

Nu är äntligen avsnitt 55 här! Ett avsnitt som har tyngden på det slutspel vi nu har börjat bevittnat i den svenska Elitserien!

Vi börjar med att gå igenom matchen mellan Eskilstuna Smederna - Dackarna, en match Anders såg live och därför kan vi bjuda er på några intervjuer från tävlingen. Vi hittar som oftast flera sidospår och i detta avsnittet råder inga undantag.

När vi väl betat av den första matchen tittar vi vidare på fighten mellan Lejonen - Piraterna. Vi kan inte annat än att tycka synd om Piggarna då dom återigen drabbas av skador vilket varit signifikativt hos laget under hela säsongen. 

Till sist tar vi oss an GPt från Gorsow. Här kan vi konstatera att flera förare tog "sista chansen" att hänga på toppförarna och det är många som fortfarande har chansen att lyfta den ädlaste pokalen. Anders delar även med sig av intressant information från vår svenske VM-dommare Krister Gardell. 

Vi avslutar kvällens avsnitt med ett stort grattis till Philip Hellström-Bängs som ordnade ett svensk VM-brons i 250cc! Grattis!

/Anders & Simon

Podbean App

Play this podcast on Podbean App