Metanol - En Speedwaypodd

Avsnitt 24 - Vinter med Stefan Andersson Skill

November 3, 2016

itunes pic
Varmt välkomna vill vi hälsa er till vår serie med avsnitt som vi kort och gott valt att kalla för vår vinterserie. Det kommer alltså att vara en serie under vintern och våren där vi bjudit in gäster till varje program och där fokus kommer vara gästen. Självklart kommer vi att snacka speedway och vinkeln på det hela blir helt och hållet utifrån gästens inblandning i speedwayen och dennes engagemang och åsikter.

Först ut i denna serie är piraternas lagledare och en av våra MoBros, Stefan Anderson Skill. Vi hade en enormt intressant samtal där vi faktiskt var väldigt överens i det stora hela. Ämnen som berördes var GP-serien och dess wild cards. Självklart piraterna, deras trupp för 2017 och deras ungdomsverksamhet. Vi pratade även om svensk speedways framtid.

Tyvärr råkade vi ut för en total datorkrasch efter detta program. Vi har lyckats att rädda stora delar av inspelningen och vi bjuder er ändå på ett fantastiskt intressant samtal med Ando. Självklart är det en del av samtalet som är borta men på det stora hela så törs vi säga att 95% av allt viktigt som sades ÄR med! Vi tror ni ska bli nöjda!

Tills nästa gång, med nästa gäst, ha det fantastiskt bra! /Anders och SImon

Podbean App

Play this podcast on Podbean App